Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Wij zijn Friso Bouwgroep

Er gebeurt veel in de wereld om ons heen. We hebben te maken met een stevige uitdaging op het gebied van milieu en klimaat. Als bouwgroep vinden we het belangrijk om betrokken te zijn en te blijven. Want ons DNA bestaat uit drie essentiële bouwstenen: betrouwbaar, bekwaam en bestendig. Hiermee verbinden we onszelf als betrokken bouwer met de wereld om ons heen.

De betrokken bouwer

Wij zijn Échte Bouwers: betrouwbaar, bekwaam en bestendig. Al sinds 1946 bouwen we met en voor elkaar aan een duurzame leefomgeving. We zijn een veelzijdige bouwer en geven letterlijk onderdak aan alle facetten van de bouw. Zo bouwen we woningen, kantoren, bruggen maar ook fabrieken en scholen. We onderhouden en verbouwen, we restaureren én renoveren.

Daarnaast zijn we een ontwikkelende bouwer, we realiseren onze eigen woningbouwprojecten. In onze fabrieken produceren we bouwelementen van beton en hout. Dit doen we duurzaam en verantwoord. Als betrokken bouwer staan we middenin de maatschappij en nemen onze impact serieus. Wij zetten ons in voor onze branche en bouwen letterlijk aan de toekomst.

Daarbij gaat veiligheid boven alles. We streven iedere dag naar nul ongevallen. Een gezonde, plezierige en veilige werkomgeving staat bij ons voorop. Altijd!

- Onze missie -

Dóórbouwen dus...

'Met en voor elkaar dóórbouwen aan een duurzame leefomgeving.'

Dóórbouwen dus...

Onze vakkundige medewerkers werken elke dag met passie aan veelzijdige bouwprojecten. We kunnen alles bouwen. Dat willen we samen blijven doen, dóórbouwen dus! Aan datgene waar we goed in zijn. We zijn goed in wat we doen en doen wat we zeggen.

De kennis en liefde voor het vak geven we graag door aan nieuwe generaties. Onze toekomst is ook de toekomst van onze kinderen. Wij zijn de betrokken bouwer. Nu en later. Verantwoord en veilig doorbouwen aan een duurzame leefomgeving staat bij ons voorop. Dat maakt ons trots!

- Onze visie -

Drie essentiële bouwstenen

Be·trouw·baar

We zijn eerlijk, respectvol en consistent. Afspraak is afspraak. Geen woorden maar daden. We zijn een betrouwbare en transparante bouwer voor opdrachtgevers, onderaannemers, medewerkers, omwonenden en andere betrokken partijen. Op ons kan je bouwen.

Be·kwaam

We zijn een veelzijdige bouwer. We kunnen samen alles bouwen. Alles wat we bouwen staat voor hoge kwaliteit. Daarbij leren we van elkaar en brengen we onze kennis over op de volgende nieuwe generatie bouwers. Zo bouwen we letterlijk met elkaar aan de toekomst. En natuurlijk gaat veiligheid boven alles.

Be·sten·dig

We willen dat Friso Bouwgroep blijft bestaan. Daar dragen we sinds 1946 ons steentje aan bij. We enthousiasmeren de toekomstige generaties voor onze branche en zijn een stabiele werkgever voor onze medewerkers. Samen bouwen we verder aan een duurzame bouwgroep.

- Onze kernwaarden -

Drie essentiële bouwstenen